Backendudvikler

Videreudvikling af en ny platform til banebrydende brancheløsning

Vi søger en passioneret og ambitiøs Backendudvikler. En udvikler, som skal arbejde med videreudvikling af en helt ny platform til en banebrydende brancheløsning. Du skal i jobbet hovedsagelig arbejde med programmering af forretningslogik og API'er med Microsoft-værktøjer.

Du bliver en del af en specialiseret softwarevirksomhed med engagerede og fagligt kompetente udviklere. En virksomhed, som arbejder tæt sammen med sine kunder med henblik på at skabe solide og værdiskabende løsninger. Du bliver en del af et nyoprettet og selvstændigt udviklingsteam, hvor du har store muligheder for indflydelse. Teamet forventes at tælle fem kompetente udviklere, når det er fuldtalligt.

Du skal arbejde med videreudvikling af en ny platform, der bygger på Microsoft-teknologi. Som Backendudvikler får du hovedansvar for udvikling af ny funktionalitet, som understøtter strategien for den nye brancheløsning. Dine arbejdsopgaver vil også bestå af behovsanalyse og kravspecifikation. Dine projekter og opgaver vil få stor variation, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med bl.a. kollegaer, der har ansvar for løsningens frontend. Udviklingsarbejdet vil ske som en dynamisk proces med stort fokus på vidensdeling og løbende sparring.

Vi tilbyder dig
Du får som udvikler i et nyoprettet team en betydningsfuld rolle i et særdeles veletableret og vækstorienteret softwarehus med et attraktivt kontormiljø. Du får store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dialogformen er uformel, hvilken er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt software-udviklingsmiljø. Du vil møde fleksibilitet, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Forventninger til dig 

  • Du har passion for softwareudvikling, og så er du nysgerrig
  • Du er en relevant teoretisk IT-uddannelse eller opnået et tilsvarende teoretisk niveau gennem praktisk arbejde
  • Du har minimum tre års praktisk erfaring med softwareudvikling
  • Mestrer værktøjerne C# og ASP.NET
  • Praktisk erfaring med udvikling af API'er
  • Du har erfaring med datamodellering, MS SQL og Entity Framework
  • Det er en fordel, at du har kendskab til et eller flere af af følgende: Git, xUnit, Vimeo og Tvilio

Du trivers med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du er "Fast learner" og deler gerne ud af din viden. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og en god afslutter. Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Ansøg her

keyboard_arrow_up